0

Vanliga fragor

Användarkonto
Hur aktiverar jag mitt användarkonto?
Efter att du registrerat dig via registreringsformuläret skickas ett mail till din e-postadress automatiskt inom några minuter. I mailet finns en länk som du klickar på för att aktivera ditt användarkonto. Om du inte får något mail, börja med att kontrollera om mailet hamnat bland skräpposten. Om inte, kontakta vår kundtjänst via vårt kontaktformulär. så hjälper vi dig.

Kan jag byta mitt användarnamn?
I regel så kan man inte ändra sitt användarnamn. Det finns dock vissa undantag, kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Hur tar jag bort mitt användarkonto?
Du kan själv inte radera ditt användarkonto på säljplatsen.se, kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Visas mitt namn för alla på säljplatsen.se?
För att skapa en tryggare atmosfär för köpare och säljare visas alltid ditt förnamn i dina annonser och på din publika profil. Ditt efternamn, personnummer och adressuppgifter visas aldrig och delas inte vidare till någon.

Mitt personnummer finns redan hos er, hur ska jag göra?
Oftast beror det på att du tidigare har registrerat ett användarkonto hos oss. Du kan beställa ett nytt lösenord och logga in med det om du har kvar samma e-postadress. Skulle du inte ha kvar samma e-postadress, eller om du inte känner igen att du tidigare har registrerat ett användarkonto, så är det bäst att kontakta vår kundtjänst via vårt kontaktformulär. Beställ nytt lösenord genom att klicka på ”Logga in” högst upp på sajten och sedan på ”Glömt dina uppgifter”, eller genom att Klicka här. Logga sedan in genom att klicka på ”Logga in” högst upp på sajten, eller klicka här.


Annonsering

Hur lägger jag in en annons?
För att lägga in en annons måste du först logga in på ditt användarkonto, om du inte redan har ett användarkonto kan du bli medlem här. När du har loggat in går du till menyn uppe till höger och klickar på "Lägg in annons", följ sedan instruktionerna.

Vad kostar det att lägga in en annons?
Det helt gratis att annonsera oavsett kategori. Vi tar heller inte ut någon kommission på försäljning eller köp.

Hur många annonser kan jag lägga in?
Det finns ingen begränsning på hur många annonser som kan läggas in, du kan lägga in precis hur många annonser du vill.

Får jag ha flera varor i samma annons?
Vi rekommenderar att lägga endast en vara i varje annons eftersom det blir lättare för eventuella köpare att hitta varan de söker. Det är dock tillåtet att annonsera flera varor i samma annons om alla varor passar i samma kategori eller om varorna säljs ihop, t.ex. ett matbord med tillhörande stolar.

Min annons blev borttagen/jag kan inte hitta min annons, varför?
Oftast beror det på att annonsen inte motsvarar våra användarvillkor och annonseringsregler. Vi kan helt utan förvarning välja att radera en annons som bryter mot användarvillkoren eller som vi bedömer är olämplig av annan orsak.


Frågor om annonssökning

Hur söker och filtrerar jag annonser och produkter?
I sökfältet kan du skriva in sökord som är specifika för just den produkten du söker. Om du letar efter en specifik typ av produkt kan du välja att filtrera sökresultaten baserat på kategori. Genom att kombinera både sökord och filtrering kan du göra en mer specifik sökning för att hitta annonser som är relevanta för dig. Olika kategorier har olika möjligheter att filtrera sökresultaten. Möjlighet att filtrera baserat på pris finns i alla kategorier medans t.ex. kategorin "bilar" även har möjlighet att filtrera efter bilmodell, bränsle och växellåda m.m.

Hur kan jag se alla annonser från samma säljare?
Klicka på säljarens namn i annonsen för att gå till säljarens publika profil, där listas alla säljarens annonser.

Hur söker jag i olika städer/län eller i hela Sverige?
Vid annons-sökning finns möjlighet att välja en eller flera kommuner och län. Du kan t.ex. välja "Östergötlands län" och "Västerviks kommun" i en och samma sökning. Om inget län eller kommun är valt görs sökningen i hela Sverige.


Företag

Hur ändrar jag mitt företagsnamn?
Kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig att ändra ditt företagsnamn.

Vad kostar det att annonsera som företag?
Det är helt gratis att annonsera oavsett kategori.

Vad kostar det att registrera ett företagskonto?
Det är helt gratis att registrera ett användarkonto för ditt företag.

Hur ändrar jag informationen som visas på företagets publika profil?
Under företagsinställningar kan du ändra och ta bort informationen som visas på ditt företags publika profil.


Annat

Hur kontaktar jag kundtjänst?
För närvarande är det endast möjligt att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Vi svarar sedan så snart som möjligt, vanligtvis samma dag.

Vad gör jag om en annons eller säljare verkar oseriös?
Om du ser en annons som verkar oseriös gör du oss en tjänst genom att anmäla annonsen till vår kundtjänst. Detta gör du genom att klicka på "Anmäl annons" längst ner i annonsen eller genom att går direkt till vårt kontaktformulär. Glöm inte att ange annonsen annons-id så vi vet vilken annons det gäller. Annons-id visas längst ner i alla annonser.

Jag har hittat en bugg eller råkat ut för tekniskt fel
Om något tekniskt fel uppstår när du besöker säljplatsen.se uppskattar vi om du kontaktar vår kundtjänst och beskriver felet. Vi kan då undersöka och korrigera felet omgående.

×

Adblock Plus active!

You are running an Adblock Plus extension in your browser. You made a kitten cry. We need money to operate the site, and almost all of that comes from our online advertising. If you wish to continue to this website you might consider disabling it.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/www-root/data/bin-tmp/) in Unknown on line 0